Privé computerles

Computerles voor beginners, senioren en alle andere mensen die graag overweg zouden willen met de Windows PC of Mac.  Wij komen graag bij u aan huis om te helpen, of indien u dat prettig vind, op afstand.

Wilt u leren hoe u documenten moet maken in Microsoft Word, of hoe u het beste kunt browsen op het internet? U bent zeker niet de enige. Wij leren u duidelijk en geduldig hoe u dat het beste doet.

Voor jong en oud

Computers en alle andere 'slimme' apparaten veranderen erg veel en dat ook nog eens in snel tempo. Wij begrijpen dan ook zeker dat het voor de meesten en vooral voor de ouderen onder ons het soms moeilijk is om het bij te benen. Onze IT-professionals zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën en delen dat graag met u. 

De les

Uiteraard kunt u met specifieke vragen of dingen die u wilt leren bij ons terecht, maar misschien weet u niet zo goed waar u moet beginnen. Wij maken dan voor u op maat een planning om precies op uw tempo door te nemen wat voor u het belangrijkste is. Iedereen gebruikt zijn computer notabene voor verschillende dingen.

Gevorderd

Heeft u al wat meer ervaring met de computer en zou u graag zelf uw computer opschonen of zorgen dat u altijd een back-up klaar heeft staan? Wij kunnen u uiteraard alles uitleggen op het gebied van computeronderhoud. Ook kunnen we u leren hoe u al uw andere 'slimme' apparaten moet onderhouden en hoe u zelf de belangrijkste dingen kunt installeren. Zo wordt u ook een ware IT-professional!

Andere diensten