Hulp op Afstand

Computer problemen met haast? Een korte vraag of een eenvoudig probleem?

Wij lossen het snel op zonder naar u toe te hoeven komen met onze Hulp op Afstand!

Hoe werkt het?

Bij onze hulp op afstand kan onze IT-professional op afstand uw computer besturen. Hieronder zijn knoppen te vinden om het programma wat wij gebruiken, genaamd TeamViewer, te downloaden op uw computer.

Na een simpele installatie kunt u ons uw TeamViewer codes geven om zo met uw toestemming en onder uw toezicht de problemen op te lossen. U kunt op elk gewenst moment de sessie eindigen en als de klus geklaard is logt onze professional weer uit en kan uw computer niet meer op afstand bestuurd of bekeken worden. Uiteraard is hiervoor een internetverbinding vereist.

Voor de verbinding tot stand komt nemen wij telefonisch contact met u op om de vereisten te bespreken en u eventueel te helpen met de installatie. Ook tijdens de sessie zal onze professional telefonisch contact met u houden voor gemakkelijk contact.

Tarieven

Hulp op Afstand wordt per minuut betaald. Duurt de afspraak maar 10 minuten, dan kost het ook maar 10 minuten. In tegenstelling tot de Hulp aan Huis wordt er een starttarief gerekend. Dit voor de voorbereidingstijd van de afspraak.

Opstartkosten

€3,50 per afspraak

Tijdskosten

€0,60 per minuut

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 070 - 200 24 47 of vul ons afspraakformulier in een maak online een afspraak. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de Hulp op Afstand om aan de slag te gaan en uw probleem op te lossen!

Downloads

Hieronder de links om de TeamViewer software te downloaden